2012-11-15

Kompaktimpi, tehokkaampi ja huoltoystävällisempi kuin mitkään edellisistä pumppujärjestelmistä

Yrityksen tuotekuva Flow Center - Uusi TORNADO® T2 -lohkoroottoripumppu

Uuden sukupolven TORNADO® lohkoroottoripumppuun suunniteltiin ja kehitettiin uudenlainen käyttö, geometria ja kiinnitystapa.

Olemassa olevan TORNADO® lohkoroottoripumpun rakenne on uudistettu. Uusi TORNADO® T2 -lohkoroottoripumppu on entistä kompaktimpi, tehokkaampi ja huoltoystävällisempi kuin mitkään edellisistä pumppujärjestelmistä. NETZSCH on suunnitellut kokonaan uuden lohkoroottoripumpun asiakkaan käyttömukavuutta ajatellen. Suunnittelun kulmakivinä olivat prosessin luotettavuus ja huollon helppous.

Pumppu toimii täysin ilman öljyjä. Pumpussa on hammashihnakäyttö joka mahdollistaa erittäin kompaktin rakenteen ja näin pienentää pumpun viemää tilaa. Mitoiltaan lyhyempää ja painoltaan kevyempää lohkoroottoripumppua on mahdotonta valmistaa.

Materiaalien niin sanottu käänteisyys on mullistavaa: tavallisessa lohkoroottoripumpussa elastomeeriroottorit pyörivät metallipesässä, josta seuraa kitkan aiheuttamaa kulumista. TORNADO® T2 lohkoroottoripumpussa tämä järjestelmä on käännetty: metalliset roottorit pyörivät elastomeerikotelossa. Näin saavutetaan erittäin hyvä kulutuskestävyys.

Pumppu tekee vaikutuksen käyttäjiinsä äärimmäisissäkin olosuhteissa sillä se ei ole tukkiutumisaltis, ja sileiden pintojen ansiosta se on erittäin helppo tarvittaessa puhdistaa.

Yli 50 vuotta NETZSCH Mohnopumpen GmbH on palvellut markkinoita maailmanlaajuisesti toimittamalla NEMO®-epäkeskoruuvipumppuja, TORNADO®-lohkoroottoripumppuja, murskauslaitteita, annostelujärjestelmiä ja tarvikkeita sekä tarjoten räätälöityjä ja laadukkaita ratkaisuja kaikkien teollisuudenalojen sovelluksiin. Yli 1600 henkilön työpanoksella ”Pumps & Systems“ -liiketoimintayksikkö, yhdessä ”Analysing & Testing“ ja ”Grinding & Dispersing“ -yksiköiden kanssa, on NETZSCHin suurin, myös liikevaihdolla mitattuna.

Ota yhteyttä:
ProMinent Finland Oy
Flow Center
Orapihlajatie 39
00320 Helsinki
puhelin 09 2513 7700
faksi 09 4777 8947
sales@flowcenter.fi
www.flowcenter.fi

Tietoa yrityksestä: Flow Center