2012-12-03

Weidmüller ja Iskra:luotettavan ylijännitesuojauksen menestyspari

Yrityksen tuotekuva Weidmüller AB - Weidmüller ja Iskra:luotettavan ylijännitesuojauksen menestyspari

Ljubljana/Detmold. 16. marraskuuta 2012. Saksalainen sähköliitinten ja elektroniikan asiantuntija Weidmüller ja slovenialainen ylijännitesuojaukseen erikoistunut Iskra (Zašcite) allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Ljubljanassa. Sopimus kattaa uuden tuotantolaitoksen rakentamisen Brežiceen (Sloveniaan), kehitysyhteistyön Iskra Zašciten kanssa sekä innovatiivisten ylijännitesuojausratkaisujen tuotannon. Yhteishanke toimii tulevaisuudessa nimellä Weidmüller & IZ Surge Protection Products.

”Olemme ylpeitä siitä, että olemme löytäneet Iskrasta Zašcite, asiantuntevan ylijännitesuojausratkaisujen kumppanin. Yhdessä voimme entistä paremmin vastata asiakkaidemme vaatimuksiin ja kehittää uusia markkinoita”, Weidmüller-konsernin toimitusjohtaja Dr. Peter Köhler toteaa tyytyväisenä. Sopimuksen juhlavan allekirjoituksen yhteydessä Köhler ylisti näiden kahden yrityksen lupaavaa yhteistyötä: ”Yhteistyössämme Iskra keskittyy komponenttien kehitykseen ja tuotantoon, kun taas Weidmüller tarjoaa tiiviin myynti- ja markkinointiverkoston sekä hyvän näkemyksen markkinoiden vaatimuksista”. Myös Iskran näkemys yhteistyöstä on samanlainen: ”Tämä on järkevä yhteistyökumppanuus, joka hyödyntää kahden yrityksen ydinosaamista asiakkaiden eduksi sekä pitkän ja lupaavan suhteen muodostamiseksi”. Weidmüller määrittää ylijännitesuojaustuotteiden tekniset erittelyt ja vaatimukset, ja Iskra on vastuussa tuotteiden ja komponenttien kehityksestä ja tuotannosta.

Brežiceen (Sloveniaan) rakennetaan uusi tuotantolaitos tuotteiden teknisten ja normatiivisten vaatimusten täyttämiseksi optimaalisella tavalla: ”Brežice sijaitsee alueella, jolla on vahvat siteet sähköteollisuuteen ja sen kehitykseen”, Iskra Zašciten omistaja Dr. Otman Zorn kertoo. ”Zašciten erinomaisen yliopistoinfrastruktuurin lisäksi alueella on useita perinteisiä voimalaitoksia ja vesivoimalaitoksia.” Weidmüller ja Iskra luovat näin noin 30 uutta työpaikkaa itäiseen Sloveniaan.

Dr. Köhler on varma menestyksestä: ”Tämän kumppanuushankkeen ansiosta voimme tehdä erinomaisen vaikutuksen ylijännitesuojausmarkkinoilla uusien teknologioiden avulla. Olemme siksi päättäneet, että teknologisen kumppanuuden lisäksi muodostamme sitovan yhteishankkeen pitkäaikaisen toimituskapasiteetin varmistamiseksi. "

Tietoa Iskra Zašcitesta:

Iskra Zašcite on yksi markkinoiden johtavista ylijännitesuojauslaitteiden teknologialähtöisistä yrityksistä. Yritys perustettiin vuonna 1989 vanhan ISKRA-sähköyhtiön oheisyritykseksi, ja sillä on kolme yksityistä omistajaa. Iskra Zašcite oli maailman ensimmäinen yritys, joka valmisti MOV-teknologiaan perustuvia ylijännitesuojauslaitteita. Nopean kasvun sekä jatkuvan tutkimus- ja kehitystyöhön investoinnin myötä Iskra Zašcitesta tuli yksi alansa johtavista yrityksistä, joka pystyy vastaamaan kaikkiin teknisiin vaatimuksiin ja haasteisiin.

Yhteystiedot:
Weidmüller Interface GmbH & Co. KG
Klaus Hübscher
Corporate Communication
Puh.: +49 (0) 5231 14-292516

Sähköposti: klaus.huebscher@weidmueller.de


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Weidmüller AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa