2013-12-19

Flowrox Oy - Kauppalehden Menestyjä 2013

Yrityksen tuotekuva Flowrox Oy - Flowrox Oy -  Kauppalehden Menestyjä 2013


Kuluneena vuonna Flowrox on edelleen vahvistanut asemaansa luotettavien virtauksensäätösäätöratkaisujen toimittajana. Olemme tuoneet markkinoille uusia tuotteita ja kehittäneet myyntiverkostoa perustamalla tytäryhtiöt Venäjälle ja Kiinaan. Joulukuun alussa Flowrox ja Rocsole perustivat yhteisyrityksen valmistamaan saostuman mittausantureita. Aktiivisen vuoden 2013 lähestyessä loppuaan, katsomme kulunutta toimikautta tyytyväisenä. Kiitämme asiakkaitamme ja kumppaneitamme erityisen hyvästä yhteistyöstä ja suuntaamme odottavin mielin kohti uutta vuotta 2014.


Menestyjäyritys


Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien sertifikaateista siten, että tarkastelussa ovat luottokelpoisuuden lisäksi kaikki yrityksen taloudelliset osa-alueet. Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi yritysten suorituskykyä vuosittain tilinpäätösanalyysien avulla.  Yritysten suorituskykyä mitataan kuuden osa-alueen pohjalta ja  yrityksen laitetaan paremmuusjärjestykseen pisteiden avulla.


Menestyjäluokitus kertoo yrityksen talouden olevan vakaalla pohjalla. Menestyjä -sertifikaatti on samalla myös osoitus yrityksen johdon ja organisaation toiminnan tehokkuudesta ja liiketoimintaosaamisesta. Me Flowroxilla haluamme myös jatkossa kehittää tuotteitamme ja edistää asiakkaittemme liiketoimintaa. On hienoa tulla huomatuksi hyvästä työstä, siksi olemmekin erittäin  ylpeitä saamastamme Menestyjä 2013 -sertifikaatista.


Lisätietoja: Toimitusjohtaja Heikki Hyttinen, Flowrox Oy, puh. 040-183 0103


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Flowrox Oy

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa