2013-11-11

Flowrox perusti tytäryhtiön Moskovaan

Yrityksen tuotekuva Flowrox Oy - Flowrox perusti tytäryhtiön Moskovaan


Uusi yritys, nimeltään Flowrox LLC, aloitti toimintansa virallisesti syyskuun puolivälissä.

” Tämä on merkittävä askel paikallisten toimitusten ja palveluiden parantamiseksi sekä venäläisille asiakkaillemme, että yhteistyökumppaneillemme Venäjällä sekä IVY-maissa. Paikallisella organisaatiolla voimme tarjota laadukasta asiakaspalvelua ja hallita tehokkaasti tuotteidemme jakelua” kertoo Kauko Tanninen, vastavalittu yksikön johtaja. Tanninen tuntee Venäjän ja IVY-maiden markkinat hyvin jo etukäteen. Hän on toiminut Flowrox konsernin aluemyyntipäällikkönä Moskovassa jo monia vuosia. Hänen uuteen tiimiinsä kuuluu myös joukko paikallisia myynnin ammattilaisia, jotka varmistavat että asiakkaan tarpeisiin vastataan kaikilta osin.

” Odotamme tulevaisuudelta etenkin sujuvaa yhteistyötä  asiakkaidemme kanssa. Toivon, että he oppivat luottamaan ja arvostamaan paikallista palveluamme ja sen tuomaa lisäarvoa Flowroxin tuotteille. Haluamme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua ja kokonaisvaltaista tukea vaativissa teollisuuskohteissa sekä venttiilien, että pumppujen osalta”, toteaa Tanninen.

Venäjän lisäksi Flowroxilla on tytäryhtiöitä Yhdysvalloissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa sekä kattava maailmanlaajuinen myyntiverkosto. Pääkonttori sijaitsee Suomessa, Lappeenrannassa.

Lisätietoja:

Kauko Tanninen, Managing Director, Flowrox LLC, puh. +358 40 7747127


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Flowrox Oy

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa