2013-11-04

Toyota Material Handling Finland - Toyota ja EU yhteistyössä turvallisemman työympäristön puolesta

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota Material Handling Finland - Toyota ja EU yhteistyössä turvallisemman työympäristön puolesta

Eurooppalainen työturvallisuusviikko järjestettiin 21.-25.10.2013 Euroopan laajuisesti. Työturvallisuusviikko antoi Toyotalle mahdollisuuden puhua yhteistyön tärkeydestä riskien hallinnassa.

Viime vuonna Toyota Material Handling Europe (TMHE) aloitti jälleen yhteistyökumppanuuden Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston (EU-OSHA) kanssa turvallisemman työympäristön puolesta.Tämän vuoden kesäkuussa TMHE vahvisti sitoutumista liittymällä EU-OSHA:n komiteaan. TMHE:llä oli ensimmäisen kerran mahdollisuus esittää eläviä esimerkkejä työturvallisuudesta Mjölbyn tehtailla Ruotsissa.

“Turvallisuus on yksi peruspilareistamme kestävän kehityksen strategiassamme. Yrityksemme korostaa jokapäiväisessä toiminnassaan turvallisuuden ja riskienhallinnan tärkeyttä ja kehittää toimintatapoja näiden edistämiseksi. Yhteistyömme EU-OSHA:n kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden vaikuttaa erilaisissa tapahtumissa ja viedä turvallisuusajattelua eteenpäin Suomessa ja Euroopan laajuisesti.  Nämä kampanjat ovat otollista maaperää myös keskustella yrityksemme sisällä ja muiden sidosryhmien kanssa turvallisesta työympäristöstä. Olemme tyytyväisiä, että saamme yhdessä olla mukana edesauttamassa työturvallisuutta ja riskienhallintaa,” sanoo Toyota Material Handling Finland Oy:n  työturvallisuupäällikkö Kari Jäppinen.

Kampanjan aikana vuosina 2012-2013 Toyota on lisännyt työntekijöiden sitoutumista turvallisiin
työskentelytapoihin tehtaissaan ja myyntiyhtiöissään sekä lisännyt työntekijöiden ymmärrystä työturvallisuuden ja riskienhallinnan saralla. Tämä on johtanut työskentelytapojen muutokseen ja työturvallisuuden kehittämiseen Kaizen-periaatteen mukaisesti (jatkuva parantaminen).

Suomen osalta Toyota Material Handling Finland on ollut vuoden aikana mukana monilla
yrityskohtaisilla työturvallisuuspäivillä, julkaissut sisälogistiikan työturvallisuuteen liittyviä artikkeleita alan lehdissä ja tehnyt trukkien työturvallisuus-esitteen, joka on ladattavissa osoitteessa www.toyota-forklifts.fi.  

EU-OSHA:n “Yhteistyöllä riskit hallintaan”-kampanja jatkuu koko loppuvuoden.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa