2013-11-11

Ilmastointipalkit - energiatehokkaampi vaihtoehto

Onko energiankulutuksen pienentäminen sinulle tärkeää? Siinä tapauksessa ilmastointipalkit ovat parempi ratkaisu sisäilmaston hallintaan kuin puhallinkonvektorit.

Riippumattomassa tutkimuksessa, jonka suoritti EDSL (Environmental Design Solutions Limited) yhteistyössä CBCA:n (Chilled Beam and Ceiling Association) kanssa, EC-moottoreilla varustettuja VAV-puhallinkonvektoreita verrattiin passiivisiin ja aktiivisiin ilmastointipalkkeihin. Tulokset osoittivat, että aktiivisiin ilmastointipalkkeihin perustuvalla järjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 22 % vuotuinen energiansäästö verrattuna järjestelmään, joka perustuu EC-moottoreilla varustettuihin VAV-puhallinkonvektoreihin. Myös passiiviset ilmastointipalkit ovat energiatehokkaampia, mutta niillä säästö oli vain 17 %.

Haluatko pienentää energiankulutustasi vielä enemmän? Kyllä, se on todella mahdollista! Swegonin ilmastointipalkkeja ja ilmastointimoduuleja, ADAPT PARASOL etunenässä, voidaan ohjata tarpeen mukaan ja ne sisältyvät DCV-järjestelmään. Swegon Wise-järjestelmä on täysin tarpeisiin sovitettu energiaoptimoitu ratkaisu, joka huolehtii ilmanvaihdosta, lämmityksestä ja jäähdytyksestä.

Kiinnostaako? Täytä yhteystietosi, niin Swegonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös lukea lisää Swegonin ilmastointipalkeista, ilmastointimoduuleista ja tarpeen mukaisesta järjestelmästä napsauttamalla linkkejä.

Koko raportin voit lukea täällä.

Lue myös artikkeli julkaisussa ”Refrigeration and Air Conditioning”: http://www.feta.co.uk/associations/hevac/specialist-groups/chilled-beams--ceiling-association



Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Swegon Operations AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa