2013-07-01

Toyota I_Site voitti Computer Weeklyn myöntämän Yritysohjelmisto 2013-palkinnon

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota I_Site voitti Computer Weeklyn myöntämän Yritysohjelmisto 2013-palkinnon

Toyota Material Handling Europen (TMHE) kalustonhallintaohjelmisto Toyota I_Site voitti parhaan yritysohjelmiston palkinnon yksityisen sektorin ohjelmistojen sarjassa. Toyota I_Site-ohjelmisto voitti myös tittelin “Best of Show” ollen siis kaikkien kilpailukategorioiden voittaja.

Toyota Material Handling Europe (TMHE) vastaanotti kesäkuun lopussa Computer Weekly-lehden myöntämän European User-palkinnon yritysohjelmistojen sarjassa Cloud World Forumissa Lontoossa. Tapahtuman tarkoituksena on nostaa esille Euroopan IT-ammattilaisia, joilla on innovatiivisia ohjelmistoja liittyen tietoverkkoihin, tiedon tallentamiseen, turvallisuuteen, yritysohjelmistoihin ja datakeskuksiin. IT-ammattilaisten raati valitsi Toyota I_Site:n Yritysohjelmisto-palkinnon saajaksi perusteluinaan, että Toyota I_Site-ohjelmisto on vienyt kalustonhallintaa merkittävästi eteenpäin.

Tämän päivän haaste materiaalinkäsittelyssä on optimoida trukkikaluston määrä, kehittää logistiikan prosesseja ja lisätä toimintojen joustavuutta samalla vähentäen energiankulutusta. Toyota I_Site-ohjelmisto kerää oleelliset käytönaikaiset ja huollon tiedot trukeista ja lähettää ne langattoman verkon kautta keskustietokantaan. Toyota I_Site:n käyttöön ei tarvita asennuksia asiakkaan tiloissa.

Toyota I_Site on ainutlaatuinen kaluston- ja kustannusten hallintajärjestelmä turvallisuuden ja materiaalinkäsittelykustannusten johtamiseen. Toyota I_Siten avulla asiakas saa tiedon  trukkiliiketoiminnan kustannuksista aiheuttajakohtaisesti: pääoma-, ylläpito-, korjaus-, kolarikustannukset yms voidaan eritellä tarkasti. Tieto on asiakkaan analysoitavissa web-pohjaisen käyttöliittymän kautta. Tietoja analysoimalla asiakas voi parantaa liiketoimintansa tuottavuutta ja
turvallisuutta sekä vähentää kustannuksia.

Håkan Borglund, Toyota Material Handling Europen tietohallintojohtaja, otti vastaan palkinnon Lontoossa järjestetyssä tilaisuudessa. “Tämän palkinnon voittaminen vahvistaa, että Toyota I_Site on todellinen globaali ratkaisu asiakkaidemme tarpeisiin. Toyota I_Site tuottaa erinomaisia tuloksia ja merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme ollen markkinoiden edistyksellisin kalustonhallintajärjestelmä. Toyota I_Siten ajattelutapa pohjautuu jatkuvaan kehittämiseen, eli Toyotan Kaizen -periaatteeseen. Kaizen on yksi Toyota Wayn perusarvoista. Toyota Wayn perusarvoja voidaan pitää yrityksemme DNA:na, jotka mukaan koko Toyota-organisaatio toimii.

“Toyota I_Site:n IT-tiimi on kehittänyt ohjelmiston, joka antaa asiakkaillemme merkittävää etua ja asiantuntemusta mahdollistaen järjestelmästä saatavan tiedon käyttämistä päätöksiensä tukena. Aiomme edelleen jatkaa Toyota I_Site:n kehittämistä osana sitoutumistamme olla maailman johtava yritys materiaalinkäsittelyssä,” summaa Borglund.

Lue lisää Computer Weeklyn sivuilta.



Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa