2013-10-09

Toyota Material Handling Finland - Toyota lanseeraa uudistetun BT Movit N-malliston

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota Material Handling Finland - Toyota lanseeraa uudistetun  BT Movit N-malliston

Toyota Material Handling Europe (TMHE) lanseeraa uudistetun BT-Movit N vetotrukki malliston keräilytoimintoja varten lisäten tehokkuutta ja turvallisuutta materiaalinkäsittelytoiminnoissa.Vankka, ketterä ja ergonominen vetotrukki soveltuu erinomaisesti jatkuvaan käyttöön moniin erilaisiin työympäristöihin.

Toyotan:n uusi BT Movit N-sarja on suunniteltu tuomaan asiakkaille entistä enemmän etuja.
Erityistä huomiota uudistusta tehtäessä kiinnitettiin käyttäjäystävällisyyden,
turvallisuuden ja tuottavuuden parantamiseen.

Uusin BT Movit – mallisto on varustettu kuljettajan tason tunnistuksella varmistaen kuljettajan turvallisen ajoasennon. Vetotrukin eteen on lisätty LED-valot näkyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Maksiminopeutta on nostettu nopeuteen 12 km/t nopean ja tehokkaan keräilyn mahdollistamiseksi.

Asiakkaamme voivat luottaa myös uudistettuun hallintalaitteistoon, joka on ergonominen ja
helppokäyttöinen. Uutta on muun muassa täysin uusi tärinää vaimentava ajotaso. Ajomoottori
on energiatehokkaampi ja hiljaisempi kunnioittaen ympäristöä. Lisäksi akunvaihtosujuu alle minuutissa varmistaen sujuvan ja jatkuvan keräilyn.

“Uudet toiminnot näyttävät ja toimivat samalla tavalla kuin edellisessä BT Movit S-sarjassa. Uusilla BT Movit N-malliston vetotrukeilla on 1,5 tonnin maksimivetokyky ja erittäin matala sisään nousukorkeus.
Uuden mallin pieni koko ja helppokäyttöisyys tekevät niistä sopivia useisiin käyttökohteisiin mm. toimistoissa, kaupoissa, varastoissa, hotelleissa ja sairaaloissa suoritettaviin tehtäviin.”

“Meidän vetovaunumme sopivat kaikkiin BT Movit malleihin, mukaan lukien tämä uudistunut N-sarja. Jotta voisimme paremmin palvella asiakkaitamme, tarjoamme kattavan vakiovaunumallistomme lisäksi erittäin hyvät mahdollisuudet muokata vaunuja asiakkaan erikoisimpiakin tarpeita varten“ sanoo
tuotepäällikkö Mikko Helimäki, Toyota Material Handling Finland.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa