2013-05-31

Weidmüller VARITECTOR DATA CAT6: ylijännitesuojalaite Ethernet-sovelluksiin

Yrityksen tuotekuva Weidmüller AB - Weidmüller VARITECTOR DATA CAT6: ylijännitesuojalaite Ethernet-sovelluksiin

Tietoverkot muodostavat nykyään korvaamattoman osan koneiden ja järjestelmien välisessä tehokkaassa tiedonsiirrossa. Ne ovat kuitenkin erittäin herkkiä sähköisille häiriötekijöille.

Weidmüller tarjoaa luotettavan ratkaisun katkeamatonta tiedonsiirtoa varten: Weidmüllerin VARITECTOR DATA CAT6 on uusi ylijännitesuoja Ethernet-sovelluksiin. VARITECTOR DATA CAT6 suojaa tiedonsiirtoverkot salamaniskujen ja lyhytaikaisten ylijännitteiden aiheuttamilta vaurioilta varmistaen siten tiedonsiirron laadun ja luotettavuuden.

VARITECTOR DATA CAT6 Ethernet –ylijännitesuoja vastaa markkinoiden jatkuvasti korkeampiin tiedonsiirtonopeuksiin tarjoten suojan jopa 250 MHz:iin saakka (luokka E). Korkean 250 MHz:n rajataajuuden ansiosta Weidmüllerin ylijännitesuoja soveltuu myös 1GBASE-T-sovelluksiin, ja tarvittaessa sitä voidaan käyttää myös Cat.5 (jopa 100 MHz) -sovelluksissa. RJ45-portin neljän johtoparin VARITECTOR DATA CAT6 -ylijännitesuoja suojaa sekä Ethernet- että Power-over-Ethernet-verkot. Tämä koskee sekä PoE- (IEEE 802.3af) ja PoE+ (IEEE 802.3at) -ratkaisuja. Kestävä metallikotelo tarjoaa hyvän suojan, minimaaliset häiriöt ja pitkän käyttöiän.

Korkean rajataajuuden ansiosta ylijännitesuojan käyttöalue ulottuu aina 250 MHz:stä 1GBASE-T:hen.

VARITECTOR DATA CAT6 on suunniteltu RJ45-liitännän neljää kaapeliparia varten. Ylijännitesuoja suojaa sekä Ethernet- että Power-over-Ethernet-verkot – se soveltuu PoE- (IEEE 802.3af) ja PoE+ (IEEE 802.3at) -ratkaisuja varten. Weidmüllerilta saatavat kaapelit on mitoitettu siten, että Power-over-Ethernet-verkosta saatu virta voidaan toimittaa myös muihin laitteisiin.

Tukeva metallikotelo tarjoaa hyvän suojan ja minimaaliset häiriöt. Kestävän IP20-laitteen ulkomitat ovat 75 mm x 19 mm x 46 mm (K x L x S) ja se voidaan asentaa helposti asennuskiskoon. 

VARITECTOR DATA CAT6 täyttää luokan C2/ D1 vaatimukset IEC 61643-21 -standardin mukaisesti. Huippuvirtakapasiteetti C2 on 5 kA ja D1 on 1 kA. Moduuli on suunniteltu 60 voltin suurinta jatkuvaa jännitettä varten (DC) ja sen nimellisvirta on 1 A. Suojan vasteaika on 1 ns ja se palautuu takaisin lepoasetukseen alle 1 ns:n kuluessa. Moduulin käyttölämpötila on -40 °C ... +80  °C.



Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Weidmüller AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa