2013-05-08

Ilfordilta uutuus harrastajatason kuvaajille

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Ilfordilta uutuus harrastajatason kuvaajille

Ilford on aina ollut tunnettu ammattitason valokuvapapereistaan ja nyt he lanseeraavat tuotesarjan myös laatutietoisille valokuvaharrastajille. Kyseessä on mustesuihkutulostinpaperi, joka on tarkoitettu nimenomaan kotilaitteille. Paperin hinta-laatusuhde on huippuluokkaa.

Tähtiluokittelu

Tuotteen esittely viittaa samalla myös Ilfordin uuteen tuotesegmenttiin. Tuotteet on jaettu kolmeen eri kategoriaan, jotka on helppo tunnistaa tähtiluokittelusta. Tähtien määrä kertoo samalla tuotteen laatuluokituksen. Nyt esitelty valokuvapaperi luokitellaan kolmella tähdellä. Ammattitason paperit Prestige ja Premium saavat vastaavasti 5 ja 4,5 tähteä. Kun edellä mainitut paperit on tarkoitettu esimerkiksi valokuvanäyttelyihin, niin Photo-sarja on tarkoitettu selkeästi edullisempana vaihtoehtona jokapäiväiseen käyttöön.

Ilford Photo Glossy 240g

Ilfordin 130 vuoden kokemus valokuvien kehittämisestä ja tulostamisesta heijastuu erittäin korkeluokkaisina ja erityisesti edullisina tuotteina kaikkien valokuvaajien iloksi. Valokuvapaperi kuivuu hetkessä (instant dry) ja toistaa värit mahdollisimman luonnollisina. Paperia voidaan käyttää kaikissa*
laitteissa merkistä ja mallista riippumatta.

*Edellyttäen, että tulostin pystyy käsittelemään 240g papereita

Hinta ja saatavuus

Tuotteet heti toimitukseen.

Pakkauskoko: A4 20 arkkia
Suositushinta: 11 euroa

Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa