Tule Access-asiakkaaksi niin saat yksityiskohtaista tietoa pohjoismaisista yrityksistä

Osta Access Nordicnetiin niin saat rajattoman määrän yritystietoa 408 061 pohjoismaisesta yrityksestä. Access on kätevä työväline, jonka avulla voit analysoida toimialaasi ja pohjoismaisia kilpailijoitasi. Access tehostaa päivittäistä työtäsi uusien asiakkaiden ja tavarantoimittajien löytämisessä.

Mitä Accesseja on olemassa ja mikä sopii minulle?

Access Basic on sinulle, joka haluat rajattoman määrän sisäänkirjautumisia sekä mahdollisuuden saada kaikki yritystiedot suoraan näytölle. Huom! Tällä Accessilla ei voi siirtää tietoja omiin tiedostoihin.

Jos haluat myös siirtää yritystietoja, tunnuslukuja ja yrityspäättäjien nimiä omiin tiedostoihin tai tulostaa osoitetarroja ja puhelinmyyntiluetteloita niin tarvitset Access Advanced -palvelun.

Ellei kumpikaan yllä mainituista Accesseista sattuisi sopimaan sinulle, voimme räätälöidä erityistoivomusten mukaisen Access-paketin tai toimittaa perusteittesi mukaan laaditun tiedoston.

Lue lisää tiedonsiirrosta.

Yritysraportti

Yritysraportin avulla saat nopeasti kuvan toimialan, kohderyhmän tai tavarantoimittajien kehityksestä sekä syventävää taloudellista tietoa yksittäisten yritysten kasvusta.

Raportti sisältää tietoa toimialasi yrityksistä, kohderyhmästäsi tai sektorista, josta teet hankintasi. Saat valitsemiesi yritysten yhteys- ja taloustiedot. Tiedot toimitetaan Excel-tiedostona, joka sisältää myös käyriä ja kuvioita. Halutessasi voit siirtää tiedot omaan asiakashallinta-, hankinta- tai toiminnanohjausjärjestelmään.

Raportti sisältää enintään 10 000 yritystä. Siinä näkyvät yrityksen yhteystiedot sekä kolmen viimeisen vuoden tilinpäätöstiedot ja tunnusluvut.

Lataa tuoteseloste (pdf) lisätietoja varten.

Yleiset ehdot