2003-04-29

Piiroinen valitsi Novon ratkaisun

Julkitilakalusteita ja huonekaluteollisuudelle metallikomponentteja valmistava Piiroinen-yhtiöt ottaa käyttöön Novon integroidun kokonaisratkaisun, joka sisältää logistisen toiminnanohjauksen sekä talouden- ja henkilöstönohjauksen ohjelmistot. Samassa yhteydessä Piiroinen ulkoistaa Novolle palvelinlaitteet, niiden ylläpidon sekä paikallisverkkonsa kehittämisen ja hallinnan.

"Kokemus ja asiantuntemus laajojen integroitujen järjestelmien toimittajana, uskottavat kehitysresurssit, metalliteollisuuden toimialatuntemus sekä sähköisten liiketoimintaprosessien kehittämisnäkymät olivat lähtökohtia toimittajavalinnassamme. Kun vielä kattavat prosessiselvitykset ja sovellusanalyysi vahvistivat käsityksiämme ratkaisun sopivuudesta, oli Novo meille luonteva valinta kumppaniksi", sanoo Piiroisen talouspäällikkö Veijo Hovi.

"Kumppanuuteen perustuva läheinen yhteistyö, toimialaosaamisemme ja ratkaisun saumattomasti keskenään toimivat sovellukset ovat keskeisiä tekijöitä näin laajan ratkaisun käyttöönotossa. Ne merkitsevät samalla kilpailuetua Piiroisen edustamassa kalusteteollisuudessa ja metalliteollisuuden alihankintaverkostossa", toteaa Novon myyntijohtaja Heikki Löfman.

Novon ratkaisu sisältää koko tuotehallinnan ketjun
tilaus-, valmistus-, osto- ja varastotoiminnoista kirjanpitoon ja johdon raportointiin sekä palkanlaskentaan. Kalustevalmistusta tukevat toiminnanohjauksen selainkäyttöiset välineet kokoonpanossa ja toimitusketjun ohjauksessa.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy