2009-11-06

Farnell julkaisee uuden sarjan korkealuokkaisia tarvikkeita Cinterion Wireless -moduuleihin

Yrityksen tuotekuva Farnell - Cinterion Wireless Module

Johtava monikanavainen, palveleva jakelija Farnell on julkaissut uuden sarjan korkealuokkaisia Cinterion Wireless Module -valikoimaan perustuvia, Wireless M2M -sovelluksia (Machine-to-machine) tukevia tarvikkeita.

Uuteen tuotesarjaan kuuluu innovatiivisia ratkaisuja Cinterion-moduulien integroimiseksi piirikortille (katso opasta ’Cinterion Module PCB Integration Guide’ osoitteessa www.Element14.com/community/ community/suppliers/gtt), IP67-suojausluokan antennitarvikkeita ja GSM-antenneja, sekä IP67-suojausluokan teollisuuskotelo, joka sopii esimerkiksi kauko-ohjauksen ja säädön M2M-sovelluksiin, logistiikan seurantaan sekä älykkääseen mittaukseen.

Käyttämällä antennikaapeleissa Farnellin IP67-suojausluokiteltuja antenni- ja laippaliittimiä saadaan aikaan laitteita kosteudelta ja pölyltä suojaavia ratkaisuja. Uudet Cinterion Wireless -moduuleihin tarkoitetut piirikorttiasennustarvikkeet vähentävät asennuskuluja ja helpottavat sekä moduulien maadoitusta että tukevaa asennusta.

Uudet piirikorttipitimet tuovat suunnittelijoiden käyttöön tukevat jousipidikkeet, jotka parantavat luotettavuutta iskuja ja tärinää vastaan ilman, että moduuli olisi kiinnitettävä ruuveilla piirikorttiin. Pidikkeet sallivat ilmanvaihdon ja tehostavat siten lämmön siirtymistä moduulista. Kiinnittäminen ja irrottaminen tapahtuu helposti ilman kalliin moduulin vahingoittumisen vaaraa. Pidikkeitä on saatavana kahta mallia ja ne sopivat Cinterion-moduuleille MC75i, TC63i, TC65i sekä MC55i.

“Tämä uusi, monipuolinen RoHS-yhteensopivien tarvikkeiden sarja tarjoaa kaiken, mitä Cinterion Wireless -moduulien avulla M2M-sovelluksia toteuttava suunnittelija tarvitsee. Se osoittaa sitoutumisemme jatkuvaan langattomien tuotteittemme kehitystyöhön maailmanmarkkinoilla,” sanoi Premier Farnellin maailmanlaajuisen teknologiamarkkinoinnin johtaja David Shen. “Nämä tuotteet ovat ihanteellisia suunnitteluasiakkaillemme heidän pyrkiessään saamaan omat tuotteensa markkinoille mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.”

Farnell investoi jatkuvasti omiin tukiohjelmiinsa varmistaakseen, että elektroniikkalaitteiden suunnittelijat kautta maailman saavat tukea, suunnitteluinformaatiota, teknisiä tietoja ja tuotteita valmistajilta mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Ohjelma tuo suunnittelijoiden käyttöön välittömän online-tuen sekä nopeuttaa tuotteiden toimitusta.

Tietoa yrityksestä: Farnell