2009-12-08

Turvallisuus ja tunnistus ovat valokeilassa Farnellin laajentaessa teknisiä palveluitaan ja element14 -tekniikkaportaaliaan

Turvallisuudesta ja tunnistuksesta on muodostunut Farnellille uusin markkinoinnin erityisala. Johtavalla, monikanavaisella jakeluyhtiöllä on suunnittelijoiden valittavana yli 1 900 uutta, alan tunnetuimpien valmistajien tuotetta tällä nopeasti kasvavalla markkinasektorilla. Turvallisuus ja tunnistus ovat pääaiheina myös Farnellin Technology First -lehden uusimmassa numerossa, joka sisältää joukon aiheeseen liittyviä, markkinatrendejä ja tekniikkaa selostavia artikkeleita.

Farnellin valikoimassa on nyt yli 6 000 turvallisuus- ja tunnistusalaan liittyvää tuotetta erilaisiin sovelluksiin, kuten valvontakamerat, kulunvalvonta, tietoturva ja RFID. Tärkeimpiä alan valmistajia ovat mm. Analog Devices, Freescale, Microchip, Tyco sekä Molex.

Osana Farnellin uutta keskittymistä turvallisuus- ja tunnistustoimialalle on tekniikka- ja e-yhteisöportaaliin element14 muodostettu erityinen, tähän aiheeseen liittyvä keskusteluryhmä, jonka osoite on http://www.element-14.com/community/community/industries/security/. Sivuilta voivat uusien projektien parissa työskentelevät suunnittelijat saada tukea ja informaatiota.

Technology First -lehden sekä PDF-muotoisia versioita että interaktiivisia versioita pääsee lukemaan Farnellin verkkosivujen Technology First -alueen Security-linkin kautta. Tämän linkin kautta saa myös tietoa uutuustuotteista, voi etsiä luokiteltuja tuotteita sekä pääsee käsiksi element 14 -sivuston aiheeseen liittyviin tekniikan linkkeihin.

“Turvallisuus ja viime aikoina erityisesti tunnistus ovat muodostuneet elektroniikkateollisuuden tärkeiksi sektoreiksi,” sanoi Farnellin maailmanlaajuisen eCommunity-yhteisön johtaja Jamie Furness. “Johtavien valmistajien laajan tuotevalikoiman, element14-tekniikkaportaalimme sekä Technology First -lehtemme välityksellä voimme tarjota suunnittelijoille sekä välineet että tuotteet, joiden avulla heidän on helppoa kehittää ja soveltaa uusia järjestelmiään.”

element14

Tietoa yrityksestä: Farnell