2004-11-24

Finlandia-talolle 30.11.2004

Ratkaisu 05 -tapahtuma kerää yli 1500 liiketoiminnan ja tietotekniikan päättäjää ja asiantuntijaa WM-data Novo järjestää liiketoiminnan ja tietotekniikan integroinnin huipputapahtuman Finlandia-talolla 30.11.2004. Tapahtuma on perinteisesti ollut vuoden suurimpia IT-alan tapahtumia Suomessa ja tänäkin vuonna ennakkoilmoittautuminen on ollut vilkasta.

Tapahtuma koostuu kolmesta keynote-puheenvuorosta sekä yli 70 seminaariesityksestä. Alan arvostetut ja eri toimialoja edustavat asiantuntijat kertovat mm. liiketoiminnan kehittämisen haasteista, miten tietotekniikan johtaminen muuttuu sekä miten tietotekniikkaa hyödyntämällä parannetaan tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Tänä vuonna tapahtuman johtava teema on liiketoiminnan ja tietotekniikan integrointi, joita käsitellään toimialakohtaisissa esityskokonaisuuksissa. Esityksiä kuullaan lisäksi asiakkuudenhallinnan, digitaalisen median, henkilöstöhallinnon sekä paikkatietoratkaisujen alueelta. Ratkaisu 05 -tapahtuma pitää sisällään myös Ratkaisunäyttelyn, jossa voi tutustua tietotekniikka-alan johtavien yritysten ratkaisu-, tuote- ja palveluvalikoimaan.

Tapahtuman avaajana toimii WM-data Novon toimitusjohtaja Seppo Matikainen kello 9.00. Keynote-esiintyjinä toimivat WM-data-konsernin pääjohtaja Crister Stjernfelt, Gartner Groupin johtaja Steve Prentice sekä ministeri Christoffer Taxell.

Seminaariohjelma on nähtävillä kokonaisuudessaan osoitteessa www.wmdata.fi/ratkaisu. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ennakkoilmoittautuminen tapahtuu samaisen web-osoitteen kautta.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy