2011-05-10

Haltonilta tyylikäs tuoteperhe asuntoilmanvaihtoon.

Yrityksen tuotekuva Halton Group Ltd, Oy - Haltonilta tyylikäs tuoteperhe asuntoilmanvaihtoon.

Uutuutena Halton lanseeraa tyylikkään BOS-seinäventiilin. Uudenlainen ja moderni muotoilu takaa tyylikkään lopputuloksen asuintalojen ilmanvaihtoon.

BOS-seinäventtiilissä on kiinnitetty erityistä huomiota ulkonäköön. Vuoden 2010 nuoreksi muotoilijaksi valittu aivan! haki modernia ulkonäköä, joka näyttäisi kuin seinään integroidulta kaiuttimelta.

Seinäventtiili soveltuu asuntojen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten ilmanvaihtoon, jossa ilmanjako tapahtuu seinältä. BOS -seinäventtiilin ilmanjako on hallittua ja äänitasot alhaiset. Ilmamäärä on helppo säätää muuttamalla säätölevyn kokoa. Tuotteen asennettavuuteen on kiinnitetty myös erityistä huomiota. BOS –venttiiliä on kahta kokoa: liitäntäkooltaan joko 120 tai 125 mm.

BOS tuloilmaventtiiliä voidaan käyttää E7 vaatimuksen mukaisena savurajoittimena (kuristimena). Tuote täyttää ilmanvaihdon päätelaitteiden tyyppihyväksynnän mukaisen palokestävyyden (120 min.) asennettuna seinäpinnalle. Haltonin ULE, ULC ja URH täyttävät myös E7:n mukaiset savunrajoittimen vaatimukset. Venttiilien tuoteperheeseen kuuluvat myös saunaventtiilit tuloon ja poistoon. Haltonilta löytyy myös palorajoitinventtiili FDV, joka on E120 ja EI15 hyväksytty.

Lisätietoja:
Pekka Vuorimaa
Tuotepäällikkö
Puh. 020 792 210
GSM. 0400 894 779
Sähköposti: pekka.vuorimaa@halton.com

Tietoa yrityksestä: Halton Group Ltd, Oy