2011-05-16

Rejlers, Great Place to Work

Ruotsissa Rejlers osallistui ensimmäistä kertaa vuosittain järjestettävään PARHAAT TYÖPAIKAT -kilpailuun ja sijoittui siinä suurten yritysten sarjassa kolmanneksi.

Rejlers jatkaa kasvua ja pyrkii tarjoamaan työntekijöille toimivan työympäristön, jossa henkilöstö viihtyy ja pystyy keskittymään oleellisimpaan eli asiakkaiden toimeksiantojen toteutukseen.

Vaikka yritys kasvaa ja toiminta laajenee, pyrimme silti säilyttämään perheyrityksen ilmapiirin. Rejlersin persoonallinen identiteetti on syntynyt kymmenien toimintavuosien aikana ja pyrimme sen säilyttämiseen.

Rejlersillä myös henkilöiden persoonallisuus saa tulla reilusti esille. Toimintamme on persoonallista siksi, että Rejlersillä uskallamme olla oma itsemme. Me välitämme. Meidän on helppo nauraa. Huolehdimme yrityksestämme, asiakkaistamme, toisistamme ja itsestämme.

Terveys on yksi arvomme ja sen eteen pyrimme tekemään työtä myös jatkossa. Liikunta on hyvää vastapainoa työlle ja pyrimmekin kannustamaan henkilöstöä liikuntaharrastuksiin. Myös hyvin toimiva työterveyshuolto on yksi tärkeä tekijä tässä asiassa.

Lue kilpailusta ja sen tuloksista tästä linkistä…
www.greatplacetowork.fi/best/list-se.htm

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme Suomessa tästä linkistä:
www.rejlers.fi/tyopaikat.php

Ruotsissa avoinna olevat työpaikat löydät tästä linkistä:Lediga tjänster
www.rejlers.se/index.aspx?PageID=1360

Tietoa yrityksestä: Rejlers Finland Oy