2011-12-13

Tamronin ensimmäinen objektiivi Sonyn NEX-sarjaan

Yrityksen tuotekuva Focus Nordic AB - Tamronin ensimmäinen objektiivi Sonyn NEX-sarjaan

Kevyt, kompakti ja moderni megazoom kahdella värivaihtoehdolla

Johtava optiikkavalmistaja Tamron tuo markkinoille mielenkiintoisen objektiivin: 18-200mm F/3.5-6.3 Di III1 VC (Malli B011). Tämä uusi moottori zoom-objektiivi on suunniteltu Sonyn NEX-sarjan kevyille ja kompakteille peilittömille järjestelmäkameroille.

Kevyestä 460 gramman painostaan huolimatta objektiivi on varustettu raskaan sarjan ominaisuuksilla. Objektiivi on varustettu päivitetyllä versiolla Tamronin omasta, paljon kiitosta saaneesta kuvanvakaajasta (Vibration Compensation, VC), joka on nyt entistäkin parempi ja hiljaisempi. Tehokas kuvanvakaaja mahdollistaa käsivaralta kuvaamisen 18 mm:n laajakulmasta aina 200 mm:n telepäähän asti. Objektiivissa on myös käsitarkennustoiminto (Direct Manual Focus, DMF), joka tekee manuaalisesta kuvatarkennuksesta todella helppoa ja vaivatonta.

Objektiivi on suunniteltu erityisesti Sonyn NEX-sarjaan ja sitä on saatavilla kahdessa eri värissä.
 
"Tähän objektiiviin tiivistyy upeasti Tamronin yhdeksäntoista vuoden kokemus zoom-objektiivien kehittämisestä ja valmistamisesta. Kevyt ja kompakti objektiivi, joka kattaa kuvaamisen laajakulmasta telepäähän – mitä muuta kuvaaja voi enää toivoa?", kertoo Juha Korteniemi, Tamronia maahantuovalta Focus Nordicilta.
 
Polttovälin 18-200 mm kinovastaavuus on 27-300 mm. Laaja polttoväli mahdollistaa leikittelyn kuvauskohteen ja tarkennusetäisyyden välillä, jolloin saadaan aikaan mielenkiintoisia efektejä esimerkiksi pieniä kohteita kuvattaessa.


Hinta ja saatavuus

Objektiivin hintaa ja toimitusaikaa ei ole vielä vahvistettu.

Tekniset tiedot

Malli: B011
Polttoväli: 18-200 mm
Valovoima: F/3.5 – 6.3
Kuvakulma (diagonaalinen): 76°10'- 8°03'
Optinen rakenne: 17 elementtiä, 13 ryhmää
Lähitarkennus: 50 cm
Suurennussuhde: 1:3.7 (f=200 mm: MFD 0,5 m)
Suotimen halkaisija: 62 mm
Pituus: 97 mm
Kokonaispituus: 102 mm
Halkaisija: 68 mm
Paino: 460 grammaa
Himmenninlevyjä: 7
Pienin aukko: F/22 - 40
Yhteensopivuus: Sony E
Sisältää linssisuojuksen.

Lisätietoja: Kristiina Niemi, puh. 09-4283 4101, s-posti: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Samyang, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.  Katso lisätietoja www.focusnordic.fi

Tamron Co., Ltd. on japanilainen objektiivien, optisten komponenttien ja teollisuuden optiikan valmistaja. Sony omistaa Tamronista merkittävävän osuuden ja yritykset ovat yhdessä kehittäneet ja valmistaneet objektiiveja Sonyn digitaalisiin järjestelmäkameroihin. Yritys on perustettu vuonna 1950 ja tänä päivänä se työllistää noin 5 000 työntekijää.


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Focus Nordic AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa