2013-11-20

Toyota Material Handling Finland - Toyota lanseeraa Toyota Racking Solutions-varastokalusteet

Yrityksen tuotekuva Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota Material Handling Finland - Toyota lanseeraa Toyota Racking Solutions-varastokalusteet

Toyota Material Handling Europe laajentaa tuotevalikoimaansa ja lanseeraa Toyota Racking
Solutions-varastokalusteet Euroopan laajuisesti. Suomessa tämä tarkoittaa, että Toyotan vuosia edustama ja maahantuoma Mecalux-varastokalusteiden tuotemerkki vaihtuu uudeksi Toyota Racking Solutions-tuotemerkiksi. 

Toyota MaterialHandling Europe vahvistaa asemiaan sisälogistiikan ja materiaalinkäsittelyn
kokonaisratkaisujen toimittajana ja lanseeraa uuden Toyota Racking Solutions-tuotemerkin Euroopan laajuisesti. Toyota Racking Solutions-tuoteperhe käsittää kaikki tavaroiden ja materiaalien säilytykseen tarvittavat varastokalusteratkaisut, suunnittelun, asennuspalvelun ja jälkimarkkinointipalvelut kuten turvallisuustarkastukset ja varaosamyynti.

Suomessa Toyota Material Handling Finland Oy on edustanut espanjalaista Mecalux-tuotemerkkiä jo vuodesta 1996 lähtien. Suomenkin osalta Mecalux-tuotemerkki vaihtuu nyt Toyota Racking Solutions-tuotemerkiksi. Suomalaisten asiakkaiden näkökulmasta muutos ei ole iso, sillä Toyota Material Handling Europen ja Mecalux SA:n tekemän yhteistyösopimuksen myötä Mecalux SA toimii Toyota Racking Solutions-tuotteiden valmistajana. Tällöin Toyotan Suomessa aikaisemmin myymät Mecalux-kalusteet ovat täysin yhteensopivia uusien Toyota Racking Solutions-varastokalusteiden kanssa. Toisin sanoen tuotteiden spesifikaatiot kuten mitoitus ja väri eivät muutu. Suomalaisen asiakkaan näkökulmasta ainoa muutos on, että tuotemerkki vaihtuu Mecalux-tuotemerkistä Toyota Racking Solutions-tuotemerkiksi. Uusi Toyotan ja Mecaluxin välinen yhteistyösopimus tarkoittaa, että Toyota ei ole Mecaluxin virallinen jakelija tai edustaja vaan Mecalux toimii Toyotan ns. sopimusvalmistajana.

Toyota Racking Solutions-varastokalusteet ovat täysin yhteensopivia SFS-EN 15512 ja SFS-EN
15620 standardien kanssa. Kalusteet valmistetaan Mecaluxin Espanjan ja Puolan tehtaissa korkeiden laatustandardien mukaisesti. Hyvän palvelutason varmistamiseksi Toyotalla on paikallinen ja monipuolinen varasto Nurmijärvellä, josta pienet projektit ja varaosat saadaan nopeasti toimitukseen.

Uuden Toyota Racking Solutions-tuoteperheen myötä Toyota pystyy palvelemaan eurooppalaisia
asiakkaitaan entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Toyota Racking Solutions-tuoteperhe on osoitus Toyotan pitkäjänteisestä pyrkimyksestä vahvistaa asemaansa materiaalinkäsittelyn kokonaisratkaisujen toimittajana.

 


Lehdistötiedote lähetettiin Mynewsdeskin kautta

Tietoa yrityksestä: Toyota Material Handling Sweden AB

Uutinen esitetään yhteistyössä MyNewsdeskin kanssa