2003-09-30

Orion Pharma ulkoisti Novolle

Orion Pharman loppukäyttäjäpalvelut Novon Basis-palvelusopimukseen

Orion Pharma ja Novo ovat allekirjoittaneet laajan puitesopimuksen, jonka perusteella Orion Pharman noin 2000 työasemaa ja työasemaympäristön ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät palvelut siirtyvät globaalisti Novon vastuulle Novon Basis -toimintamallin mukaisesti.

Palvelukokonaisuuteen sisältyvät mm. Orion Pharman työasemaympäristöön liittyvä vakiointi- ja kehitysprojekti, ylläpito- ja hallintapalvelut, HelpDesk ja lähitukipalvelut sekä laitehankinnat.

– Orion Pharma haki ennen kaikkea globaalia ja luotettavaa ulkoistuskumppania, joka pystyy tuomaan toimintavarmuutta Orion Pharman liiketoimintaan työasemaympäristön, ylläpitoprosessien sekä tukipalveluiden harmonisoinnilla, kertoo Vendor Manager Minna Eranka Orion Pharmasta.

– Novon Basis-palvelukokonaisuus oli toimivin ja tehokkain. Työaseman elinkaaren hallintaan liittyvät eri palvelut sekä loppukäyttäjätuki muodostavat selkeän kokonaisuuden Novon Basis-toimintamallissa. Novon palveluasenne, kyky ymmärtää tavoitteemme sekä tuoda niihin ratkaisullaan lisäarvoa olivat ratkaisevia kumppania valitessamme, jatkaa Minna Eranka.

– Novon Basis-palvelulla ja toimintamallin muutoksella taataan Orion Pharman loppukäyttäjille vakioidut ja toimintavarmat sekä tarkat laatuvaatimukset täyttävät työasemaympäristön palvelut globaalisti, sanoo Novon divisioonajohtaja Harri Mäkitie.

Sopimus on kolmivuotinen. Sopimuksen myötä yhdeksän Orion Pharman asiantuntijaa siirtyy Novon palvelukseen.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy