2004-01-26

Tyvi-palvelut ammattiliitoille tehostuvat WM-data Novon ja YAP:n yhteistyöllä

WM-data Novo ja YAP ovat tehneet yhteistyösopimuksen ammattiliitoille suunnattavasta Tyvi-palvelusta. Yhteistyön tavoitteena on toteuttaa kaikkia Suomessa toimivia ammattiliittoja ja työnantajatahoja palveleva integroitu järjestelmä työntekijäjärjestöjen jäsenmaksutietojen keräämiseen ja välittämiseen. Aineistojen välitystoiminta käynnistyy kevään 2004 aikana. WM-data Novon palkkasovelluksilla maksetaan noin 1,6 miljoonan henkilön palkat. Yhteistyösopimuksen piiriin näistä kuuluvat kaikki jäsenmaksujen työnantajaperinnässä mukana olevat palkansaajat.

"Yhteistyö luo YAP:lle luontevan mahdollisuuden ammattiliitoille suunnattujen palvelujen kasvattamiseen ja avaa merkittäviä kehitysnäkymiä liitoille ja työttömyyskassoille toteutettavien sähköisten palvelujen kehittämiselle", toteaa YAP:n toimitusjohtaja Taavi Sorsa.

"Tyvi-palveluiden kaltainen sähköinen asiointi on voimakkaasti lisääntymässä. Yhteistyössä YAP:n kanssa alkava palvelu nopeuttaa ja parantaa merkittävästi tiedonvälitystä ammattiliitoille", sanoo WM-data Novon asiakaspalvelupäällikkö Sari Kesti.

Ammattiliitoille tarjottava palvelu perustuu WM-data Novon suunnittelemiin ja toteuttamiin palkanlaskentaohjelmistoihin sekä YAP:n kehittämään tietojen jakelujärjestelmään. Sähköisessä tiedonsiirrossa tietoturva ja luotettavuus ovat keskeisiä asioita. WM-data Novon Tyvi-palvelu tukee kaikkia teknisiä ratkaisuja, joilla tietojen luottamuksellinen käsittely voidaan taata.

Tietoa yrityksestä: CGI Suomi Oy